Brandwacht nodig?

Heeft u op korte termijn of misschien op lange termijn een brandwacht nodig? Audax Security & Services levert 24/7 rijks-gediplomeerde brandwachten met jarenlange ervaring.

 

Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

U kan worden verplicht door een overheidsinstantie of de brandweer om een brandwacht preventief aanwezig te hebben binnen u object. Dit kan voorkomen nadat u een bouwkundige inspectie gehad heeft en het betreffende object niet goedgekeurd wordt.

Treedt er onverhoopt een storing op in u brandmeldinstallatie, blusinstallatie of sprinklerinstallatie ook in deze situatie is het aan te raden om een tijdelijke brandwacht in te schakelen ter preventie van de algehele (brand)veiligheid.

Organiseert u binnenkort een groot of klein evenement en is het terrein of uw pand niet ingesteld op de hoeveelheid mensen die u ontvangt tijdens dit evenement. De brandwachten die Audax Security & Services leveren zullen ook tijdens u evenement de (brand)veiligheid waarborgen van u object en bezoekers.

 

Wat kunt u verwachten van de brandwachten?

De brandwacht is ter preventie aanwezig voor het houden van toezicht. Door de aanwezig van een brandwacht voorkomt u brand en onveilige werksituaties. De brandwacht houdt toezicht op het naleven van de veiligheidsprocedures die voor u object of evenement beschreven staat in het veiligheidsplan. Bij het niet naleven van de veiligheidsprocedures binnen u object of evenement zal de brandwacht dit rapporten en de juiste actie ondernemen volgens afgesproken richtlijnen.


«   »