Marlinda

Hallo,
Mijn naam is Marlinda, 19 jaar oud. Ik heb net mijn studie als Coördinator Beveiliger afgerond en mag sinds een paar weken werkzaam zijn als beveiliger bij Audax.


Door een collega ben ik in aanraking gekomen met Audax, hij wist dat ik bijna klaar was met mijn studie en werk zocht in de beveiligingsbranche. Zodoende mocht er een sollicitatiegesprek plaatsvinden en was het eerste contact al erg gezellig. Ik voelde me meteen welkom in dit team. Zo werd er ook echt gekeken of we wat voor elkaar konden betekenen. Ik mocht mijn wensen delen en er werd gekeken of dit ook binnen het bedrijf mogelijk was, dat was ook zo. Ik ben wel iemand die van veel afwisseling houd en dat kan binnen dit bedrijf ook zeker. Ze hebben veel verschillende klussen, ook nu in deze tijd met corona. Ook zijn er mogelijkheden om eventueel door te kunnen groeien, wat het interessant voor maakt.

Als jij je goed inzet kan je van hun kant ook het beste verwachten. Het gaat om vertrouwen in elkaar en ik mis dat soms wel bij andere bedrijven. Hier voel ik de ruimte dat er naar me geluisterd wordt en helpen ze je waar nodig is. Je hebt veel contact met verschillende mensen ook binnen andere bedrijven wat het gezellig en leuk maakt. Kortom ik heb het erg naar mijn zin binnen dit bedrijf en je wordt goed en netjes opgevangen.

Groetjes,
Marlinda


 »