Lucas

Hallo mijn naam is Lucas, 26 jaar oud en ben sinds begin Juni in dienst bij Audax Security & Services.

Audax Security & Services, is het eerste bedrijf waarbij ik groen licht kreeg binnen de beveiliging.

Hiervoor werkte ik in een hotel als Assistent manager en had ik mijn eigen koffiehuis en daar voor een motorzaak in de buitenland.

Ik besloot van wegen de corona een switch te maken en kwam in de beveiliging terecht.
Na een aantal sollicitaties te hebben gestuurd, raakte ik als eerste in contact met Audax, en ik werd toen al gauw uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek waar bij binnenkomst al een goede klik ontstond.

Al snel kreeg ik mijn grijze pas binnen en begon ik per direct fulltime.

Mijn eerste klus was de Gamma voor handhaving van de corona regels en al gauw kreeg ik andere mooie klussen waaronder Legers des Heils/De Nederlandse bank/King of Court/XPO Logistisch Green Mountain/ING/.


Dankzij de variatie binnen het bedrijf kwam ik er al gauw achter dat dit de juiste switch is geweest en ga ik dus nu ook elke dag tevreden naar mijn werk.

De bedrijf is altijd eerlijk naar mij en houdt zich aan hun woord waardoor ik als werknemer en als formeel ondernemer respect voor ze heb.

Ook binnen het bedrijf krijg ik doorgroeimogelijkheden aangeboden en dat is dus zeer positief, ik kijk zeer gemotiveerd naar de toekomst, om deze samen met Audax Security & Services aan te gaan.

Met vriendelijke groet,

Lucas ten Kate

Klik hier om een tekst te typen.


«   »