Berk

Hallo Beste lezer, mijn naam is Berk Yilmaz en ik ben 23 jaar oud.


Ik zit nu al een hele tijd bij Audax Security, ik ben hier gekomen als servicemedewerker op festivals, doorgegroeid naar beveiliger op verschillende objecten en uiteindelijk een functie op kantoor van Audax als administratief medewerker.

Hoe ik hier ben gekomen is ik kreeg te horen dat er een functie openstond en ze iemand zochten daarvoor. Ik heb een basis administratie cursus gevolgd, afgerond en ben direct begonnen hier op kantoor. Deze kans heb ik gekregen vanuit Audax en heb die gegrepen. Audax Security is voor mij een heel bijzonder bedrijf omdat ik bij deze organisatie als groentje naar binnen ben gekomen, en uitgegroeid ben tot administratief medewerker op kantoor en back-up planner. Daarnaast ben ik ook bezig voor mijn coördinatie papieren via Audax.

De mensen van Audax staan altijd voor je klaar en bieden kansen. Met de juiste inzet en communicatie is Audax security een heel coulant en begripvol bedrijf. Omdat het nog een ‘jong’ bedrijf is zijn er genoeg mogelijkheden binnen het bedrijf en trekken we met zijn allen om Audax naar een goed niveau te tillen.

Vriendelijke groet,

Berk Yilmaz.


«