Als eigenaar van een object/pand krijgt u te maken met zowel interne als externe veiligheidsrisico’s.

Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object/pand.

 

In kantoorpanden, overheidsgebouwen of winkels is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om dit in goede banen te leiden is het van belang om alle risico’s in kaart te brengen en het inhuren van de juiste professionals om het object/pand te beveiligen.

 

Audax Security & Services staat voor transparant en flexibel werken, waarbij de beveiliging in handen is van ervaren professionals en waarbij altijd rekening wordt gehouden met de identiteit en gewenste uitstraling van uw bedrijf. Wij weten precies wat er nodig is om uw object/pand goed te beveiligen en kunnen u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Op het moment zijn wij al medeverantwoordelijk voor diverse objecten zoals De Van Nelle Fabriek, Boekingskantoor en het Royal Concertgebouw.

 

Heeft u interesse of nog vragen over onze dienstverlening in deze beveiligingssector? U kunt per mail en telefonisch contact opnemen. 

 

U kunt ook uw vraag en gegevens verzenden via het onderstaande formulier.