Beveiligen is mensenwerk

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen, staan onze medewerkers dan ook centraal. Onze medewerkers zijn immers ons visitekaartje. Dagelijks dragen zij onze basis principes uit. Niet alleen omdat wij dit van hen vragen, maar vooral omdat zij het uitdragen van deze principes de normaalste zaak van de wereld vinden.

 

Door hun kennis, ervaring en enorme betrokkenheid maken zij elke dag weer het verschil. Uiteraard beseffen wij dat wij een grote verantwoordelijkheid van onze medewerkers vragen. Maar bovenal willen wij natuurlijk dat zij met plezier naar hun werk gaan.

Audax security & services doet er alles aan om zijn medewerkers zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het doen van hun werk. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons kunnen ontwikkelen en bieden wij daarom ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan.

 

Blijkt u die beveiliger te zijn die wij zoeken?

 

Dan bieden wij uw een parttime of een fulltime contract aan, afhankelijk van uw wensen en leefsituatie. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons gevoel voor integriteit delen. Mensen die met plezier service verlenen aan anderen. Heeft u het in zich om bij ons te horen? Ziet u het bewaken van veiligheid, orde en rust als een uitdaging? En wilt u graag een verantwoordelijke functie?


Solliciteer dan nu via jvdbijl@audaxsecurity.nl en wij zullen de sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen.