Ontwikkel jezelf bij Audax

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Audax biedt niet alleen een stageplek aan maar ook een carrière!

Werk je graag met mensen, houd je van uitdaging, wil je geen standaard baan van 9.00 tot 17.00 dan is de job in de beveiliging echt iets voor jou. Je moet een specifieke opleiding hebben afgerond om beveiliger te zijn. Dit is de mbo-opleiding tot beveiliger. Deze opleiding is een niveau 2-opleiding en duurt één tot twee jaar. Je leert onder andere hoe je om moet gaan met bepaalde situaties en hoe je altijd rustig blijft. De opleiding beveiliging niveau 2 is de meest bekende beveiligingsopleiding in Nederland. Jaarlijks stromen er tientallen nieuwe leerlingen in bij de BOL en BBL opleidingen die hun stage via Audax afronden. 

De theorie- en praktijklessen volg je via een opleidingscentrum waar op een interactieve manier les wordt gegeven. Het opleidingscentrum kan een ROC zijn maar ook online opleiders zoals het NTI of de LOI. Je moet de opleider kiezen die het best bij je past. De kennis die je tijdens de theorielessen hebt opgedaan kan je gebruiken tijdens die stage die parallel loopt aan de theorielessen. Audax is een gecertificeerd stagebedrijf die bevoegd is om je stageboek af te tekenen. Het leerbedrijf ID van Audax is 100490820. 

Voordat je begint aan je stage, wordt er een praktijkovereenkomst opgesteld. Een praktijkovereenkomst (POK) is een overeenkomst tussen jou, de school en het stagebedrijf en is een wettelijke verplichting. In deze praktijkovereenkomst worden zaken opgenomen zoals de ingangs- en einddatum van de stage, het aantal uur dat je stage loopt, enz.

Wanneer je als aspirant-beveiliger bij Audax stage wil lopen moet je in het bezit zijn van een (groen) legitimatiebewijs. Dit legitimatiebewijs wordt door Audax aangevraagd bij de afdeling Korpscheftaken van de Politie in Rotterdam. De politie gaat een screening uitvoeren. Als je geen antecedenten hebt wordt er een groene pas voor je aangemaakt.

Tijdens de stage kan je de oriëntatie- en praktijkopdrachten die in je praktijkwerkboek staan uitwerken. De stagebegeleiders van Audax zullen je bijstaan en ondersteunen tijdens het stagetraject. De begeleider heeft een schat aan kennis opgedaan in zijn werkverleden als beveiliger. Je kan hem of haar alles vragen om kennis te maken met de professionele beveiligingswereld.

Laat je tijdens je stage zien dat je uit het juiste hout bent gesneden, krijg je van Audax een baangarantie. We bieden je niet alleen een stageplek aan maar ook een carrière aan! Neem contact met ons op via info@audaxsecurity.nl, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ben je geïnteresseerd om te komen werken bij Audax? Laat je dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

successful

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.