Betrouwbaarheid, servicegericht en maatwerk.

Contact

Ontvang advies op maat

De beste beveiligers op de juiste plek. 24/7 inzetbaar en oplossingsgericht.

Audax is een van de snelstgroeiende beveiligingsbureaus in Nederland. Dit realiseren wij door een persoonlijke aanpak en voor elke situatie een oplossing te creëren die uniek is.

01

Over ons

Audax is een particulier beveiligingsbedrijf met een landelijke dekking.

Audax Security & Service is van origine een beveiligingsbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in beveiliging en services. Door de jaren heen hebben wij van ons vak een specialisme gemaakt. Wij zijn proactief met onze klanten meegaan denken en hebben dankzij deze ervaringen veel verandering gebracht binnen het bieden van services en beveiliging. Wij zien ons bedrijf dan ook als een partner en een verlengde van de klant.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld Objectbeveiliging, VIP-beveiliging, Evenementen, Ziekenhuisbeveiliging, Hotelbeveiliging, wij zijn bereid om met u mee te denken en samen met u te zorgen voor het opzetten van een goede beveiliging en alle service gerichte taken die daarbij horen. Ons personeel wordt uitvoerig gescreend en heeft een uitgebreid sollicitatieproces doorlopen voordat zij worden aangenomen als beveiliger. Dit om er zeker van te zijn dat wij de juiste service gerichte beveiliger voor u kunnen inzetten.

Wij staan open voor een gesprek met potentiële klanten om te kijken of onze wensen en doelen op elkaar aansluiten. Bij interesse zien wij uw positieve reactie graag tegemoet.

04

Team

Ontmoet ons team

Ontvang een advies op maat

Bedankt voor je bericht!

Je bericht is verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kunnen je bericht helaas niet versturen. Kun je het opnieuw proberen, of anders een e-mail versturen?