Hospitality, servicemedewerkers en Supportive Security Officers.

01

Beveiliging

Hospitality, servicemedewerkers en Supportive Security Officers.

Hostessen, receptiemedewerkers, SSO & verkeersregelaars.

Met de huidige krapte qua beveiligers op de arbeidsmarkt zien we dat de wachtrijen op luchthaven Schiphol extreem oplopen en er zelfs honderden vluchten per dag worden gecanceld. Evenementen worden afgelast en bedrijven sluiten in de weekenden hun deuren omdat er geen beveiligers beschikbaar zijn. Ook de medewerkers van Audax hebben te kampen met hoge werkdruk. Omdat er veel aanvragen van opdrachtgevers bleven komen heeft Audax actie ondernomen. Sinds 1 juni 2022 heeft Audax zich uitgebreid met een opleidingsafdeling waar servicemedewerkers intern opgeleid worden tot SSO (Supportive Security Officer).  Deze beveiligingsfunctionaris is getraind hoe hij/zij om moet gaan met de portofoon, een privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering uitvoert, de huisregels handhaaft, enzovoort. De SSO is uitermate geschikt om samen met de gediplomeerde beveiligers een klus te klaren. 

Een begrip die tegenwoordig veel wordt gebruikt is hospitality. De term hospitality is gelijk aan die van gastvrijheid. Gastvrijheid staat voor het verzorgen van een prettig en welkom gevoel bij de medewerkers en gasten vanuit een gastvrouw of gastheer. Deze gastheren en -dames hebben een manier van denken en doen waarbij ze met service als extra dimensie een gast of medewerker het juiste 'gevoel' geven en zich welkom laat voelen. 

Audax kan de onderstaande servicemedewerkers leveren:

  • Gastheren en -dames (hostessen);
  • Receptiemedewerkers;
  • Supportive Security Officers;
  • Verkeersregelaars.

Ontvang een advies op maat

successful

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.

Hospitality